Precious Care

Therapeut
Therapie
Kosten
Contact

Home
Sensi therapeut
Hagemanswei 14
6843 XK Arnhem
marja@precious-care.nl
06 11420240
www.precious-care.nl
 

Mijn naam is Marja Huizing

In mijn werk als persoonlijk begeleidster, ben ik altijd zo veel ellende tegen gekomen, dat ik al vrij snel op zoek ben gegaan naar manieren om dingen te veranderen, om mensen gelukkiger te maken.Marja Huizing
Gaandeweg heb ik ontdekt dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk, maar dat je daarbij wel hulp mag en kunt gebruiken.
Door allerlei cursussen en workshops te gaan volgen ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen om deze hulp te kunnen bieden.
Daarom geeft het me veel voldoening om als zelfstandige te werken, zodat ik meer gericht op de wensen van de cliënt kan aansluiten.

Naast allerlei cursussen om me verder te ontwikkelen als begeleidster en coach, ben ik zo’n 20 jaar geleden begonnen met cursussen om mezelf verder te ontwikkelen als mens. Hierdoor ontdekte ik dat er veel problemen ontstaan door allerlei invloeden van buiten af, maar ook door jezelf van binnen uit. De mens als geheel zien en aan de basis werken om weer in evenwicht te komen, bleek heel doeltreffend te zijn bij het behandelen van uiteenlopende klachten. Naast cursussen als o.a. voetreflexmassage, Metamorfose massage, Bach Bloesem Remedies, Touch for Health en One brain system hebben vooral de Chakracursussen 1-2-3 en Reiki 1-2-3 en ontspannende en helende massages ervoor gezorgd dat ik mijn praktijk uitgebreid heb met een andere vorm van zorg: Sensi Plus Therapie.

Iemand met Sensi therapie behandelen, is voor mij een geweldige aanvulling en uitbreiding op het werk dat ik al zoveel jaren met veel plezier doe.
Je bent dan ook van harte welkom.