Mikasana

Therapeut
Therapie
Kosten
Contact

Home
3039CD Rotterdam
michael@mikasana.nl
06 202 99 7 33
www.mikasana.nl
 

mich.jpg

gewoon beter voelen
.

'Alles wat ik wil is mezelf ervaren als liefdevol, sensitief, en creatief. Als ik mensen behandel gebeurd dit.

Het is geweldig om anderen te raken, hun vertrouwen te voelen, en vastbesloten maar liefdevol ervoor te zorgen, dat ze uit eigen kracht beter voelen. Daarom is dit werk mijn grootste plezier.'

Michael
Sensi Therapeut

Mensen in mijn omgeving vertellen me dat ze me een rustig, liefdevol, en gelukkig persoon vinden, en dat ze daarom graag in mijn buurt zijn. Sinds ik met Sensi Therapie bezig ben zijn deze aspecten van mezelf steeds dieper geworden.

Ik ben geboren in 1976 in Würzburg in Duitsland. Mijn moeder is ergo therapeute en mijn vader bouwingenieur. Mijn vrouw is kunstenaar. Sinds 2006 hebben we een dochter, die ons hart vanaf het begin gestolen heeft. We zijn allemaal hoog sensitieve personen (HSPers). We proberen elkaar zo goed mogelijk aan te voelen. Daarom genieten we zeer van ons familieleven.

In 2004 ontmoette ik Kees en Cornel, de oprichters van Sensi Therapie, bij een van hun lezingen over Nieuwetijdskinderen. Toen ik mezelf in de beschrijvingen herkende ging een wereld voor me open. Daarna volgde ik een workshop bij Kees en Cornel over Drukpuntmassage. In de workshop demonstreerde Kees de techniek aan de hand van een deelneemster. Deze vrouw transformeerde binnen een half uur drastisch - van zwaar beladen met verdriet en pijn afgetekend in haar gezicht, naar een glimlachend iemand met een ontspannen uitstraling. Ik begon familie, vrienden en collega’s met Drukpuntmassage te behandelen en genoot er geweldig van. Eindelijk mocht ik mijn mijn interesse in andere mensen de vrije loop laten. Ik volgde nog een workshop bij Kees en Cornel over het meten van allergieën doormiddel van een biosensor. Hierna kon ik er geen genoeg van krijgen. In 2008 volgde ik de opleiding tot Sensi Therapeut en opende mijn praktijk mikasana.

Naast mensen behandelen heb ik nog andere passies, namelijk muziekstukken componeren, sculpturen in speksteen maken, architectonisch ontwerpen, en spiritualiteit.